DIFENO Suppliers Conference

I le aso 3 o Novema, na faia ai e le DIFENO brand ma le tele o pa'aga sapalai sapalai se fonotaga faʻapaʻaga 2021 sapalai i le laumua o le kamupani, e aofia ai le faʻatauina o seevae soka, seevae sopo, seevae taʻaloga, mea eseese ma afifi.

Na faaalia e le pule o le faailoga o Mr. Tang Wuxian se faafeiloaiga mafanafana i sui auai ma faailoa mai o le toatele o i latou ua galulue faatasi ma le Difeno brand mo le silia ma le sefulu tausaga.Na faʻamatalaina e Mr. Tang Wuxian le faʻavaeina o le atinaʻe ma le atinaʻeina o le DIFENO brand i le lumanaʻi.O faʻafitauli ma faʻafitauli o faʻailoga o loʻo iai nei ma paʻaga sapalai o loʻo suʻesuʻeina.

I le taimi nei, i le tauvaga mataʻutia o maketi, o pisinisi e le gata o loʻo i lalo o le mamafa mai le maketi, ae faʻapea foʻi i lalo o le mamafa mai le pisinisi tutusa ma faiga faʻavae.Ina ia mafai ona ola ma atinaʻe lelei, e tatau i pisinisi ona faʻaauau pea le faʻaleleia atili o le soʻotaga felagolagomai ma le sapalai sapalai;fa'aleleia le lelei ma le fa'amautinoaina o sapalai o lo'o avea pea ma sini autu o le gaosiga ma le atina'e a se atina'e.O le fa'avae mo le ausiaina o nei sini e tatau ona fa'aogaina lelei le fa'aogaina o feso'ota'iga sapalai.

I le taimi o le fonotaga, sa iloiloina ai fo’i e sui o le Komiti Fa’atonu tulaga faigata o lo o i ai i le gaosiga ma le fa’atauga o lo o i ai nei, ma fai mai o le a feagai Saifinu ma fa’afitauli ma fo’ia fa’atasi ma oe.

I le faaiuga o le fonotaga, na saunoa ai Mr. Tang Wuxian, le pule o le faailoga, o le fausiaina o se mafutaga felagolagomai e matua viia ma e manaʻomia ai le faʻaauau pea o le taʻavale a itu uma e lua.I le taimi nei, o le Saifinu brand ua faʻaleleia, ma o tulaga lelei o oloa o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia.Faʻasaga i le lumanaʻi le iloa, ua naunau Saifinu e faʻatasi ai ma paaga o loʻo auai i le konafesi, "faʻapotopoto faʻatasi e faʻamafanafanaina", fausia se faʻalapotopotoga o taunuuga, faʻapotopotoina le malosi sili atu, ma aua le fefe i luitau o maketi.

DIFENO Suppliers Conference (1)
DIFENO Suppliers Conference (2)
DIFENO Suppliers Conference (3)
DIFENO Suppliers Conference (4)

Taimi meli: Au-06-2022